Gratis Meditation i Vordingborg Kirke

Den 1. Onsdag hver måned i Vordingborg kirke kl. 19.

Første gang d. 1/6 kl 19. - til ca.kl. 19.45-

obs - startdato er udsat til onsdag d 7/9 kl 19 

Et samarbejde med Vordingborg Kirke, som jeg glæder mig rigtig meget til. 

Jeg har i en årrække undervist i både mindfulness og meditation og har længe haft et dybere ønske om, at udbrede meditation, da jeg oplever at vi lever i et samfund hvor meditation og fordybelse ofte er et mere eksklusivt tilbud og ikke når ud til mange, som kunne have stor gavn af at implementere dette i livet.

Stress og travlhed fylder rigtig meget i vores samfund, i stort set alle samfundslag og mange skaber ikke plads i livet til fordybelse i de mere sjælelige emner, som vi kan stifte bekendtskab med fx via bibelteksten.

Sjælelig fordybelse gennem meditation, er en anden måde at forbinde sig med den mere sjælelige side af livet på og meditation tilbyder et andet og meget inderligt fokus.

Det nærvær vi kan skabe gennem meditation til både vores krop, vores åndedræt og vores sjæl kan hjælpe os til at møde andre sider af os selv og hinanden.

– Specielt oplever jeg, at meditation kan hjælpe os til at slippe meget negativitet, vrede, angst og også vores små hverdagsfordomme, - gennem netop det, at forbinde os med et andet plan i livet end vores hverdags tankestrømme.

Jeg ønsker at kunne bruge muligheden gennem gratis meditation i kirken, til at invitere flere forskellige mennesker og aldre til at deltage i denne form for fordybelse sammen.

Alle aldre er velkomne :-)

Kærlig hilsen Kristine