Mindfulness og Yoga støtter Psykiatri Fonden

Når du modtager må du også gerne give

Derfor har jeg også valgt, som virksomhed, at støtte Psykiatri Fonden, med et fast beløb hver måned.

Det vil sige, at når du deltager i undervisningen hos Mindfulness og Yoga, støtter du også Psykiatri Fonden.

Selvom "jeg"er en meget lille virksomhed, mener jeg, at private virksomheder også skal bidrage til samfundets sundhed, da det jo angår os alle.

Mindfulness og Yoga, som jo er mig, har valgt at støtte Psykiatri Fonden fordi jeg mener at vores psykiske sundhed, er så grundlæggende vigtig for det gode liv.

Vi fortjener alle at leve det gode liv, med glæde, kærlighed, god livsenergi , med nærvær og ro i sindet & i sjælen. - Men nogle mennesker har lidt mere kringlede veje end andre og har derfor også behov for dyb forståelse, fordomsfrihed, støtte, positiv opmærksomhed, nærvær og en chance for at få hjælp til at mestre livet. - Og dette gælder jo for alle aldre i vores samfund.

Psykisk sygdom (som vi desværre vælger at kalde det) - jeg ville nok foretrække ordet ubalance istedet, er jo noget vi alle kan møde i vores liv. Det er ikke unormalt, men del af det normale menneske.

Vi bærer alle kimen til både at leve med sundhed og glæde, men også til at leve med psykisk ubalance. 

Jeg har selv arbejdet nogle år som sygeplejerske i psykiatrien og jeg har været dybt taknemmelig for alle de menneskemøder jeg har haft i den tid. Mennesker som har lært mig utrolig meget om livet, følelser, mørke, drømme, forhindringer, misbrug, vold og omsorgssvigt. Mennesker med dybe ar på sjælen, men som stadig i deres indre selvfølgelig også bærer kimen til både sundhed og glæde.

Derfor støtter Mindfulness og Yoga Psykiatri Fonden, for jo mere psykisk sundhed vi sammen kan generere i vores samfund, jo rigere bliver vores samfund.

Personligt  nærer jeg et ønske om, at Psykiatrien vil kunne tilbyde andre og mere holistiske behandlingsformer end medicin.

Behandlings former med et mere holistisk sigte, hvor det hele menneske behandles, med en tro på at selvhelbredelse og mestring af livet også er muligt uden medicin. Jeg ville ønske at dette var et område, der ville forskes meget mere i, i Danmark.

Tak fordi du hjælper mig med at støtte psykisk sundhed i Danmark.