Yin Yoga Workshop for løbere.

Denne 3 timers workshop er til dig som løber - lidt, meget og måske også langt.

Nye datoer på vej - kontakt mig for interesse :-)

Du vil på denne workshop lære hvordan du kan optimere din løbeglæde og måske endda også optimere din præstationsevne, hvis det er det du ønsker.

Mange former for kredsløbstræning som løb og cykling, kan gå hen og blive en meget ensidig form for træning, som kan udtrætte muskler, led og væv uhensigtsmæssigt og dette kan på sigt komme til at påvirke både din løbeglæde, men også din præstationsevne.

På workshoppen vil du faktisk lære, at være lidt mere omsorgsfuld overfor din krop og du vil lære det betydningsfulde ved også at styrke sener, led og bindevævet i kroppen. - Og du vil lære, hvordan du med simple øvelser kan øge energien i kroppen helt naturligt.

Du vil lære Yin Yoga øvelser, som både kan forebygge og udbedre skader og skavanker og ..... du behøver ikke at have erfaring med yoga for at lære disse øvelser.

Præstation kræver restitution, hvis vi skal være sunde sportsudøvere og det kræver, at vi også lærer at bruge vores åndedræt optimalt.

Er du hyggeløber, naturløber, hurtigløber, langdistance løber, seriøs løber mm, vil denne workshop helt sikkert give din ny og positiv viden og indsigt i balancen mellem præstation og restitution.

Program:

Åndedrættet og den gode energi

Yin (sener, led og bindevæv) og Yang (muskler) vævet i kroppen og hvordan vi træner dette forskelligt.

Positiv og negativ stress på kroppen.

Yin Yoga øvelser specielt tilløbere.

Øvelser til din energikrop

Tidspunkt: Lørdag d. 5/2 eller lørdag d. 19/3– kl 12-15

Sted: Hyldevej 14, 4771 Kalvehave

Medbring: Løstsiddende tøj, vand, et tæppe og gerne en stor blød pude + en yoga måtte (liggeunderlag)

Pris: 299 kr.-

Tilmeld dig til Workshoppen under: "Tilmeld & Betal"

 

Jeg har selv været ihærdig løber siden jeg var 15 år. jeg har løbet både langt og hurtigt i rigtig mange år, dette både halv og helmaraton, asfaldt og trailløb...men er nu blevet dedikeret hyggeløber :-) - jeg har derfor en rigtig god indsigt i hvad det vil sige at være løber på flere forskellige niveauer. :-)