Mindfulness i din institution

Ønsker din institution at implementere mere Mindfulness og  i det daglige pædagogiske arbejde?

Jeg har pædagogisk og sygeplejefaglig erfaring med både børn, unge og voksne. Dette både indenfor normal området, special området og psykiatrien.

Derfor kommer jeg med glæde ud til alle slags institutioner da Mindfulness  praksis kan skræddersys til alle.

Jeg tager derfor udgangspunkt i netop jeres behov. 

Mindfulness praksis i institutioner vil forøge nærværet i hverdagen og give muligheden for, at tilgå daglige pædagogiske problematikker fra helt andre og nye vinkler.

Det vil give mulighed for sjove, dybe og nærværende situationer sammen, mellem personalet og de børn/unge eller voksne som tilbringer livet/dagligdagen i selve institutionen.

Undervisnigen vil bestå af Mindfulness, Yoga og Qi Gong øvelser, som alle understøtter nærværet overfor os selv og vores omgivelser.

Yoga Og Qi Gong øvelser hjælper os primært, med at komme hjem til os selv. Der hvor vi kan blive nærværende overfor både vores fysiske krop, vores følelsesliv og vores tanker.

Den verden vi lever i, hiver vores opmærksomhed væk fra os selv og netop Yoga & Qi Gong kan hjælpe os til, at mærke os selv og vores behov mere, finde mere indre ro i tanker og følelser.

Disse øvelser er specielt gode til både børn, unge og voksne, som har svært ved at være tilstede i sig selv og i verden og som har behov for at lære, at få en dybere kontakt til følelser og tanker.

Vi kan blive hele og harmoniske mennesker, når vi kan forholde os med mere Mindfulness overfor os selv og vores omverden og finde ro indvendigt.

Tilbud til din institution:

Workshop på 6 timer (inkl. Skriftligt materiale): 4999 kr.-

Undervisningsforløb over 4 uger.- 2 timer pr. møde.

(inkl. Skriftligt materiale): 6599 kr.-

Læs mere om Mindfulness og Yoga her på hjemmesiden.

Kontakt mig for yderligere interesse. Jeg vil glæde mig til, at komme ud til netop din institution.